Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5300 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
tak,tak...
i teraz kiedy mecz przegra reprezentacja norwegii,nie bedziesz mogl powiedziec- przegrala norwegia,tylko bedziesz wymienial wszystkich zawodnikow,po kolei,z imienia i nazwiska!

tak samo w druga strone np: to nie norwegia dba o swoich obywateli,tylko pan norweg(tu koniecznie imie i nazwisko)ktory glosowal w parlamencie!

zycze zdrowia...panie kzk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Widze ze obrales sobie mnie za cel swojego slowotworstwa.Oczywiscie!!!! To nie cale forum jest glupie,nie polacy sa debilni tylko Panladny udaje ze nie wie o co chodzi! Jezeli chcesz rozmawiac o Polszczyznie i naszym jezyku prosze bardzo.
Czy moze ktos wytlumaczyc temu forumowiczowi dlaczego powinnismy mowic przegrala REPREZENTACJA NORWEGI(co napisal sam forumowicz) A NIE NORWEGIA!!!???
odnosnie drugiego przykladu - poniewaz Norwegia lezy na naszej planecie ziemia i przynalezy do niej nierozerwalnie wiec mozemy wg Twojego toku myslenia powiedziec ze ta planeta niedba o nas!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Jeszcze skromna uwaga. Wszelkie prywatne uwagi prosze kieruj na priv. Z mila checia podyskutuje.Mysle ze tutaj nie jest na to miejsce a forumowiczow nie bardzo interesuja nasze wywodu np na temat jezyka polskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...musze cie rozczarowac.zadnych prywatnych wiadomosci ode mnie nie dostaniesz.

sam sobie zaprzeczasz,bo to ty doprowadzasz do absurdu,przez swoja wydumana 'poprawnosc'

nawet myslisz za innych i wiesz co innych moze interesowac.

zapomniales dodac,kogo konkretnie to nie interesuje.przeciez nie mozesz uzywac takich uogolnien jak np: forumowicze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Przepraszam forumowicze forum Moja Norwegia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Jeszcze skromna uwaga. Wszelkie prywatne uwagi prosze kieruj na priv. Z mila checia podyskutuje.Mysle ze tutaj nie jest na to miejsce a forumowiczow nie bardzo interesuja nasze wywodu np na temat jezyka polskiego.
UWAŻAM IŻ JESTEŚ W BŁĘDZIE kierując adwersarza na PW.
Wszak temat brzmi moim zdaniem przejrzyście..." Po prostu szok!!!!..." .
Co prawda można było by się czepiać czwartego wykrzyknika osoby piszącej ten temat ,jednak któż nie popełnia błędów stylistycznych ...JA OSOBIŚCIE I NAGMINNIE !!!...i proszę o rozgrzeszenie...wszak jestem tylko fizycznym i nie do końca wykształconym robolem .
ZAUWAŻYŁEM ,że bardzo dużo osób na portalach zagranicznych jak niema nic konkretnego do powiedzenia ...
to czepia się gramatyki i stylistyki polskiej pisowni .

Tak jak by w polszy byli prymusami w szkole z j.polskiego ...a na maturze mieli najbardziej dopuszczalny obecnie stopień -6- czyli słownie w przenośni celujący... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Gabrielu Ty tez czasami odnosisz sie do malo przejrzystego tekstu ale w sposob konkretny majacy na celu wyjasnienie problemu,czy mysli ktora ktos chcial przekazac i to moge zrozumiec chociaz wielu tutaj to tez przeszkadza. Jednak czepianie sie literowek,bledow stylistycznych itd jest niczym innym tylko czepianiem sie dla samej ide czepiania.
I tak konkretna dyskujsa znowu zeszla na inny tor.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...jakis ty glupio-madry,chlopie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ZAUWAŻYŁEM ,że bardzo dużo osób na portalach zagranicznych jak niema nic konkretnego do powiedzenia ...
to czepia się gramatyki i stylistyki polskiej pisowni .
Tak jak by w polszy byli prymusami w szkole z j.polskiego ...a na maturze mieli najbardziej dopuszczalny obecnie stopień -6- czyli słownie w przenośni celujący... .

zawsze znajda sie kundle ktore niemaja nic do powiedzenia ,a chca zaistniec
z braku argumentow merytorycznych dotyczacych tresci czepiaja sie formy

jak to powiedzial Zlotopolski ,,ty dreczycielu,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
brawo,fullasaco...jaka odwazna samokrytyka i taki odpowiedni bohater cytatu!

a propos kundli: to sa one,przewaznie,bardziej bystre od swoich rasowych kolegow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok